ONZE KERNWAARDEN

MMG is een onafhankelijk mediabureau dat is opgericht in 2005. We hebben geen investeerders en zijn ondernemers in hart en nieren. Ondernemers die ondernemers begrijpen en daarom altijd denken in de term service. Door onze wendbare en gedreven organisatie zijn we in staat om snel en goed te handelen. Bij ons staat het begrip SERVICE voor...

Cirkel.png

S

E

R

V

I

C

E

Sociaal

Ervaren

Resultaat

Vernieuwend

Initiatief

Coöperatief

Eerlijk

 

Tekstcloud-1_edited_edited.png

DIT ZIJN ONZE
KERNWAARDEN

Tekstcloud-2.png

WE BELLEN OOK WEL EENS ZONDER DAT HET OVER BUSINESS GAAT.

 

Practise what you preach. Het feit dat wij al jarenlang voor onze opdrachtgevers werken toont aan dat onze aanpak werkt en gewaardeerd wordt. We doen wat we beloven.
MMG onderscheidt zich op service, maar hoe vertaalt zich dat naar de dagelijkse werkzaamheden samen met onze opdrachtgevers? We bellen je ook zonder dat het over business gaat, noem het persoonlijke interesse. We vragen door, want wat is nu de echte uitdaging van de ondernemer of marketing manager? Soms een stap terug doen, om er vervolgens twee of meer vooruit te zetten. Met plannen die relevant zijn en hout snijden. We denken mee, maar ook vooruit. Door onze nauwe relaties zijn we altijd goed op de hoogte van de kansen in de markt en die delen we direct met onze opdrachtgevers.

ZEGGEN EN DOEN

Daan Huisman

GAAN VOOR HET BESTE RESULTAAT

 

Verder zijn wij goed in creatief meedenken en zijn we eerlijk over doelstellingen, haalbaarheid en invulling. Ja-knikkers zijn er genoeg en copy-paste kennen we niet. Noem het brutaal of eigenwijs… we gaan gewoon voor het beste resultaat!
 

Wil jij ook een mediabureau dat oprechte interesse toont en met jou meedenkt….?
Bel ons dan even, dan komen we graag langs!

Daan.png