SAMEN MAKEN WE EEN RELEVANT PLAN!

Patricia Hartman

VOORAL AANDACHT

Insights, strategie, mediaplanning, mediainkoop, rapportages, facturatie, maar vooral aandacht…

We ontzorgen adverteerders die te weinig handjes op de werkvloer hebben en dit graag uitbesteden aan een betrouwbare partner. We vragen door, omdat er vaak een diepere behoefte achter ligt verscholen. Die behoefte achterhalen we dan samen met onze opdrachtgevers. Met die informatie en oprechte interesse in jouw business kunnen we het meest relevante plan maken. Ondernemers die ondernemers begrijpen.

WAT PAKKEN WIJ GRAAG VOOR JE OP?

RADIO

TELEVISIE

ONLINE

EVENTS

LIVE COMMUNICATIE

Onze expertise en voorliefde ligt bij radio, tv, en natuurlijk digitaal. Voor de andere mediumtypen kun je uiteraard ook bij ons terecht. Naast de gebruikelijke services zijn we een bureau dat live communicatie op waarde schat en waar mogelijk ook in plannen verwerkt. Live communicatie en (digitale) evenementen worden steeds vaker onderdeel van de marketingkalender. Door middel van merkactivaties worden campagnes extra versterkt en uitgelicht. MMG onderscheidt zich al geruime tijd door haar eigen entertainmentbureau. Dit brengt jaren ervaring met zich mee. 

Wij luisteren naar jouw verhaal, doelstellingen en kruipen in het DNA van jouw merk om je hierna graag te informeren over de mogelijkheden. Nieuwsgierig geworden, kijk dan snel eens bij onze cases/ impressies!

More Media Group

Houtweg 29

1251 CS Laren

085 1110220

info@moremediagroup.nl

KvK 32068005

BTW NL 819976520B01

Privacy verklaring

Algemene voorwaarden

Linked-in.png
Youtubekopie.png